Elektrische fietsen

E-bikes maken een stormachtige maar vooral prachtige ontwikkeling door. Design, comfort, actieradius, snelheid, alles zit in de lift, en wij volgen die ontwikkelingen op de voet.

We hebben ze met voor-, midden- en achtermotor, van Koga voor hun gekende hoge kwaliteit, van Sparta/Batavus/Gazelle voor hun merkspecifieke eigenschappen, of de fluisterstille Spaanse BH (spreek uit: BeHasch) voor z’n krachtige Brose middenmotor. Zelfs E-bikes met de door Sparta ontwikkelde iOn Technology hebben we in huis. Van fietsen met die techniek geniet u alle voordelen van elektrisch fietsen, maar tegelijk ook van het idee op een ‘gewone’ fiets langs ’s heerens wegen voort te gaan. Dat wil gevoeld worden!

Elektrisch fietsen is een ervaring die je niet van internet kunt plukken. Ook op dit gebied heeft de Fietsenmakker de kennis en ervaring in huis om u deskundig te kunnen adviseren, evenals vele merken en types voor u klaar staan om uit te proberen. Wat service en onderhoud betreft kunt u eveneens volledig op ons vakmanschap rekenen. Zelfs uw gewone fiets ombouwen naar elektrisch is een mogelijkheid. Bezoek onze uitgebreide showroom zodat u voortaan zorgeloos en altijd met wind mee door het leven fietst.

Nieuw! bij De Fietsenmakker: Het Pendix Edrive systeem

Al reeds in het bezit van een fiets waar je eigenlijk heel tevreden over bent maar die perfect zou zijn wanneer deze ook nog elektrisch ondersteund wordt? Dan biedt het duurzame, krachtige en flexibele Pendix systeem de juiste uitkomst. Het systeem kan je professioneel laten monteren door een van onze monteurs op vrijwel elke stads-, sport- of bakfiets.

Het Pendix systeem wordt gekenmerkt door zijn geluids- en onderhoudsvrije eigenschappen, kent geen trapweerstand bij een lege accu of inactieve motor en heeft tot slot drie ondersteuningsstanden voor een optimaal fietsgenot: Eco, Smart & Sport.

Nieuwsgierig of dt systeem bij jou en je fiets past? Wij informeren je graag vrijblijvend naar de mogelijkheden. Stap even binnen of neem telefonisch contact met ons.


TerugOpeningstijden

Winkel

Maandag:  Gesloten
Dinsdag:  09:00 - 18:00
Woensdag:  09:00 - 18:00
Donderdag:  09:00 - 18:00
Vrijdag:  09:00 - 18:00
Zaterdag:  09:00 - 17:00
Zondag:  Gesloten

Werkplaats

Maandag:  Gesloten
Dinsdag:  08:00 - 17:00
Woensdag:  08:00 - 17:00
Donderdag:  08:00 - 17:00
Vrijdag:  08:00 - 17:00
Zaterdag:  09:00 - 17:00
Zondag:  Gesloten

Contactgegevens

Facebook