Merken

Koga

Dit merk is een van de bekendste, en de Fietsenmakker als officieel Koga-dealer weet uiteraard waarom. Oerdegelijk, in grote mate aanpasbaar aan uw wensen, een veelheid aan modellen en uitstekende prestaties. Niet voor niets is een groot gedeelte van onze showroom aan Koga geweid.

Koga beweert dat je de ideale fiets zelf ontwerpt. Daar zijn wij het helemaal mee eens en hebben dan ook bijna alle Koga-modellen en de bijbehorende accessoires in huis om je eigen fiets mee samen te stellen. Wat we ook in huis hebben is apparatuur om uw fysieke aspecten te bepalen en zo de juiste fiets aan te kunnen meten. We kunnen namelijk niet genoeg benadrukken dat je online best een goede fiets kunt kopen, maar om er comfortabel op te kunnen rijden moet die op uw lichaam aangepast zijn. Dat, én service zijn oa. waarom je uiteindelijk netto beter af bent bij de vakhandel.

De Fietsenmakker heeft een prachtige en uitgebreide collectie Koga modellen klaar staan om uit te proberen, en zien met plezier uw bezoek tegemoet.

Jan Janssen

Jan Janssen won in 1968 de Tour de France en was een van de meest succesvolle Nederlandse wielrenners ooit. Duidelijk een man met karakter. Zijn passie en onverzettelijkheid zijn terug te vinden in deze fietslijn. Het zijn een van de meest configureer- en personaliseerbare fietsen op dit moment en daarmee uniek in diverse opzichten. Heel veel kan naar keuze worden aangepast: pedalen, wielset, banden, bidonhouder, zadel, stuur, derailleurtype, remmen, design, framemaat, etc. Van comfortabele vrijetijdsfiets tot ultra lichte carbon racefiets, en dat allemaal van topkwaliteit.

Onze passie voor fietsen wordt al snel duidelijk als we u over dit merk en de bijbehorende mogelijkheden mogen vertellen. Dat op zich is al reden genoeg om langs te komen.

Santos

Boven de Westerschelde is de Fietsenmakker de enige Santos dealer in Zeeland. Dit zijn met recht de allerbeste fietsen in ons assortiment. Prachtig product van Nederlandse makelij. Ook nemen ze de eerste plaats in als het om aanpasbaarheid, configuratie en personalisatie gaat. Wat fietsgedrag betreft; deze is werkelijk ongekend fe-no-me-naal!

Santos gaat zover dat u van welk type fiets het ook is, naast de kleur van het frame zelfs de kleuren van de logo’s kunt kiezen. Het is dan ook onbegonnen werk om hier alle mogelijkheden op te noemen. Santos is dé ultieme en meest configureerbare fietsbeleving voorhanden. We waarschuwen u van te voren dat bij een bezoek aan de Santos afdeling in onze showroom uw hartslag en bloeddruk waarschijnlijk iets zullen stijgen. En we houden ons fietshart vast als u een testrit doet. We weten namelijk wat dat doet met een fietsmens, en we weten ook dat het voor de rest van uw leven is. Of zoals ze zelf graag zeggen; “Santos, built for life.”

Iets wat ultiem is kun je niet uitleggen; dat móét je beleven. Graag tot ziens bij de Fietsenmakker.

 


Terug
Deel het met uw vrienden!

Openingstijden

Winkel

Maandag:  Gesloten
Dinsdag:  09:00 - 18:00
Woensdag:  09:00 - 18:00
Donderdag:  09:00 - 18:00
Vrijdag:  09:00 - 18:00
Zaterdag:  09:00 - 17:00
Zondag:  Gesloten

Werkplaats

Maandag:  Gesloten
Dinsdag:  08:00 - 17:00
Woensdag:  08:00 - 17:00
Donderdag:  08:00 - 17:00
Vrijdag:  08:00 - 17:00
Zaterdag:  09:00 - 17:00
Zondag:  Gesloten

Contactgegevens

Facebook