Altijd meewind!Er is een groot aanbod van elektrische fietsen in elke prijsklasse. Heeft u een lievelingsfiets waar u maar moeilijk afstand van kan doen maar zou u wel graag willen fietsen met altijd wind in de rug? Kom dan zeker met de fiets naar de winkel. We hebben elektrische systemen die op elke fiets kunnen worden gezet. Moeiteloos elektrisch rijden dus, ook op een fiets die niet meer zo piep is.

Zoekt u een fietservaring waar u blij van wordt dan moet u bij de Fietsenmakker zijn. Een team van 10 deskundige fietsenmakkers staat klaar om elk probleem op te lossen en aan te pakken. Altijd zadelpijn, slapende polsen of andere fiets ongemakken? Er wordt met u meegedacht. Op afspraak kunt u op de pasfiets plaatsnemen zodat er precies gekeken kan worden welke afstelling het best bij u past.

Ook voor reparaties staan De Fietsenmakkers dagelijks klaar. Acht ergonomische werkplekken en een winkel vol know how zorgen er voor dat u fiets snel weer rijdt als een zonnetje.
Bent u zelf een fietsdeskundige en heeft u materiaal nodig om de fiets te optimaliseren? Dan kunnen de onderdelen via de winkel geleverd worden en denken we graag met u mee.

Het Zeeuwse weer zit niet altijd mee maar voor regen, wind en een snelle outfit heeft de Fietsenmakker keuze zat. Accessoires om je bagage mee te nemen op een pelgrimstocht naar Rome of Santiago de Compostella vind je bij de Fietsenmakker. Wil je ervaring uitwisselen? Maak dan van te voren een afspraak want een van de medewerkers heeft ervaring met wereldfietsen en weet precies die kleine dingen die super handig zijn om mee te nemen om je fiets ook tijdens wekenlange tochten in topconditie te houden.
Er is ook een racefietsspecialist die advies kan geven over trainingsschema’s, indoor wintertraining en de uitrusting die nodig is om als een echte pro over de wegen te zoeven.


Terug
Deel het met uw vrienden!

Openingstijden

Winkel

Maandag:  Gesloten
Dinsdag:  09:00 - 18:00
Woensdag:  09:00 - 18:00
Donderdag:  09:00 - 18:00
Vrijdag:  09:00 - 18:00
Zaterdag:  09:00 - 17:00
Zondag:  Gesloten

Werkplaats

Maandag:  Gesloten
Dinsdag:  08:00 - 17:00
Woensdag:  08:00 - 17:00
Donderdag:  08:00 - 17:00
Vrijdag:  08:00 - 17:00
Zaterdag:  09:00 - 17:00
Zondag:  Gesloten

Contactgegevens

Facebook