Service

Door jarenlange ervaring met fietsen, zowel door verkoop als door reparatie, heeft de Fietsenmakker zich ontwikkeld tot een van de beste fietsenwinkels in Zeeland waarbij service en kwaliteit bovenaan op de agenda staan. Door de opgedane kennis en ervaring kunt u rekenen op deskundig advies en puike service. Vanzelfsprekend op gebied van de fiets zelf, maar ook op tips voor onderweg en wat onderhoud en reparatie betreft.

service

Professioneel onderhoud

In onze moderne werkplaats wordt niet alleen vakkundig gerepareerd door louter gecertificeerde monteurs, maar ook wordt er door specialisten ontworpen, custom projecten gerealiseerd en fietsen samengesteld die aan alle wensen van de klant voldoen. Wij zetten graag een stapje extra. Heb jij bijvoorbeeld een lichamelijk ongemak waardoor jouw fietscomfort achteruit is gegaan of het zelfs momenteel niet langer mogelijk is om te fietsen? Vertel het ons, wij bekijken graag samen met jou of we met onze kennis en innovatieve ideeën je fietscomfort weer kunnen verhogen.

Mocht een reparatie of serviceproject meer kosten met zich mee brengen dan voorzien, dan voeren wij deze uiteraard pas uit na overleg.

De werkplaats is open en geïntegreerd in de winkel zodat een bezoek aan de showroom niet alleen de kwaliteit van de producten zichtbaar maakt, maar ook een indruk geeft van de professionele reparatie- en montageprocessen die er non-stop plaatsvinden. Wij noemen dat terecht ‘een beleving’.

Service

Meten is weten!

Ergonomie nemen we erg serieus. Want hoe beter je fiets op jouw lichaam is afgesteld, hoe comfortabeler je fietst en hoe kleiner de kans op klachten is. Vandaar dat De Fietsenmakker hier extra aandacht aan besteedt. Zo hebben we meetapparatuur om je maten op te nemen ivm. zadel- en stuurhoogte, framemaat enz. Daarmee kunnen we het juiste zadel voor je vinden. Op die manier maken wij jouw fiets zo passend mogelijk opdat je met optimaal comfort kunt fietsen en genieten van jouw stalen ros.


TerugOpeningstijden

Winkel

Maandag:  Gesloten
Dinsdag:  09:00 - 18:00
Woensdag:  09:00 - 18:00
Donderdag:  09:00 - 18:00
Vrijdag:  09:00 - 18:00
Zaterdag:  09:00 - 17:00
Zondag:  Gesloten

Werkplaats

Maandag:  Gesloten
Dinsdag:  08:00 - 17:00
Woensdag:  08:00 - 17:00
Donderdag:  08:00 - 17:00
Vrijdag:  08:00 - 17:00
Zaterdag:  09:00 - 17:00
Zondag:  Gesloten

Contactgegevens

Facebook